Vanhemmat kertoivat ensimmäisestä kerrastaan lapsilleen – kiusallisuuden huippu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat joutuvat opettamaan ja kertomaan lapsilleen asioita seksuaalisuudesta ja teini-iän eri vaiheista. Vanhemmat joutuvat myös usein kuulemaan ja olemaan tietoinen siitä mitä nuoruuden kynnyksellä oleva lapsi puuhaa. Lapset sen sijaan yleensä pidetään autuaan tietämättöminä vanhempien seksuaalisuudesta.

Lapset eivät yleensä aikuisenakaan haluaisi kuvitella omia vanhempiaan puuhailemassa sängyssä lakanoiden välissä. Nyt WatchCut Video -kanava on kuitenkin tehnyt kiusallisen videon, jossa vanhemmat joutuvat paljastamaan lapsilleen millsainen heidän ensimmäinen kokemuksensa seksin kanssa oli.

Videolla nähdään kun vanhemmat kertovat lapsilleen sen miten he menettivät neitsyytensä. Lapset ovat jo aikuisia, mutta siitä huolimatta vanhempien seksikokemusten kuuleminen on kiusallista. Vanhemmilla oli melko värikkäitä tarinoita kerrottavanaan, mutta yhden äidin kokemukset olivat kuitenkin hyvin vanhoilliset kun nainen oli menettänyt neitsyytensä vasta häämatkallaan.