Donald Trumpin käytös järkyttää – töni pääministeriä ja retuutti presidenttiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on tullut reilun 100 päivän valtakaudellaan tunnetuksi siitä, että hänellä ei ole edes alkeellisia käytöstapoja. Viime päivinä hän on ollut ensimmäisellä virallisella ulkomaanmatkallaan presidenttinä, ja kohut ovat seuranneet toisiaan.

Parhaillaan verkossa leviää vauhdilla video, jossa Trump töni voimakkaasti Montenegron pääministeri Dusko Markovicia NATO-johtajien tapaamisessa päästäkseen eturiviin pääsihteeri Jens Stoltenbergin viereen. Pääministeri yrittää näyttää tekevän kaikkensa ollakseen provosoitumatta Trumpin tökeröstä etuilusta. Pääministerin töniminen ei kuitenkaan ole ainoa parhaillaan verkossa leviävä video.

Kerroimme aiemmin presidentti Trumpin ikävästä tavasta yrittää nousta keskustelukumppaneidensa yläpuolelle yrittämällä horjuttaa heitä kättelyn aikana nykäisemällä kädellään nopeasti kesken kättelyn. Nyt Trump tapasi Ranskan presidentti Macronin, joka oli jo etukäteen ilmeisen tietoinen Trumpin tavasta. Yhdysvaltojen presidentti sai kuitenkin kiskaistua Ranskan presidentin käden, mutta tämä onnistui vetämään kätensä nopeasti takaisin ja rauhoittelemaan Trumpia panemalla toisen kätensä tämän käden päälle.

Sosiaalisissa medioissa on käyty videoista mielenkiintoisia keskusteluita, sillä kommenteissa yhdysvaltalaiset kertovat esimerkiksi yrittävänsä parhaillaan keksiä tapoja pyytää anteeksi muiden maiden asukkailta presidenttinsä käytöstä.