Isoäiti on Scarlett Johanssonin kaksoisolento – supertähti haluaa juhlia yhdessä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isovanhempiensa vanhoja valokuvia läpi käynyt Denver Dodd huomasi taannoin yllättävän piirteen isoäidissään. Nykyään 72-vuotias Geraldine näytti vanhassa kuvassa hämmästyttävän paljon Scarlett Johanssonilta.

Dodd selaili vanhoja kuvia hänen isoisänsä kuoltua. Miehen isovanhemmista vuonna 1967 otetussa kuvassa Geraldine näytti huomattavasti tunnetulta Hollywood-tähdeltä. HuffPost-lehden mukaan Geraldine oli todennut olleensa erittäin humalassa kyseisessä valokuvassa.

Dodd jakoi valokuvan Reddit-sivustolla, ja lopulta myös Scarlett Johansson itse näki sen. Tähden julkaisemassa videossa hän kertoo haluavansa juhlia miehen isoäidin kanssa. Johansson lupasi maksaa tapaamisesta koituvat kulut, ja Geraldinen kerrotaan suostuneen pyyntöön.

– Näin kuvan jossa olit ”kännissä kuin käki”. Haluaisin nähdä humalaiset kasvosi, ja haluaisin näyttää sinulle omani, Johansson kertoi videolla.

 

View post on imgur.com