Käytettyjä autoja myyvästä koirasta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lipevän oloinen autokauppias saattaa herättää ostajan epäilyksiä, mutta mitä jos kauppiaana toimiikin koira? Youtube-hitiksi nousseella videolla tavataan Brus Griffin -niminen koira, joka vakuuttaa potentiaaliset auton ostajat pukunsa ja kravattinsa avulla.

Videolla Brus Griffin kuvailee itseään Motor World -autokaupan omistajaksi. Eläimen mukaan autojen hinnat ovat vaarallisen alhaisia, sillä Brus ei osaa lukea.

– Pitäisikö koiran myydä autoja? Luultavasti ei. Tule hankkimaan omasi ennen kuin hallitus kuulee tästä ja sulkee liikkeemme, videolla kerrotaan.

Motor World ei ole valitettavasti todellinen autokauppa. Koiran omistaja Steph sai idena videoon puettuaan brysselingriffoni-rotuiselle koiralleen lasten kokoa olevan puvun. Nainen kertoo Huffpost-sivustolle Griffin näyttäneen se päällään hämmästyttävän paljon käytettyjen autojen kauppiaalta.

Satoja tuhansia katselukertoja keränneestä Youtube-videosta tuli nopeasti hitti, mutta kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Griff on naurattanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Koira on esiintynyt Instagram-tilillään aikaisemmin muun muassa lakimiehenä.