Sydäntäsärkevä video – kun koira ymmärsi joutuneensa hylätyksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pelkästään Suomessa hylätään vuosittain tuhansia lemmikkejä, joita omistajat eivät syystä tai toisesta enää pysty tai halua pitää. Osa löytöeläinkoteihin päätyvistä lemmikeistä löytää uuden kodin, mutta kaikki eivät ole yhtä onnekkaita.

Sydäntäsärkevällä Facebook-videolla tavataan pitbull-koira Electra, joka on joutunut omistajiensa hylkäämäksi. Videolla löytöeläinkotiin tuotu murheellisen ja pelokkaan oloinen koira vaikuttaa tajuavan, etteivät omistajat ole tulossa hakemaan sitä takaisin.

– Electra edustaa löytöeläinkotien surullista todellisuutta, löytöeläinten kanssa työskentelevä Lolys Menchaka kirjoitti Facebookissa.

Surullinen video lähti leviämään nopeasti Facebookissa. Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu. Inland Valley Humane Societyn mukaan Electra on nimittäin sittemmin löytänyt uuden kodin.

 

ADOPTED ELECTRA IS AVAILABLE NOW FOR PUBLIC ADOPTION. PLEASE KEEP SHARINGELECTRA represents the face os sadness and reality in the shelters. Sometimes I would like to understand owners surrendering their animals and I don't like to judge them but when you see how the dogs come to the receiving department with their happy faces and they stand all proud I just can't understand.. (I'm speaking in general, not sure if she was found as stray or she was an owner surrendered) ELECTRA is available now for public adoption. Hopefully she can leaves soon. Please share so people know she is there. ELECTRAPit Bull Terrier MixAge (approximate): 4 yearsSex FemaleColor BLU/WHTAvailable on:(Subject to change) May 20, 2017Rescue Date:(Subject to change) May 30, 2017Control Number: #I1272440http://ivhsanimals.org/#/animal/978566The shelter does not disclose updates to me after the dogs are no longer in their care. Please contact them for any INFORMATION and/or UPDATES. Adoptions have to be made in person. Potential adopters have to bring their other dogs (if any) for a meet and greet. Im only a net-worker therefore, i do not have pulling rights. I name the dogs for my personal references, the shelter doesn't know those names so always make sure to ask for a dog by their control number not by their name to avoid confusion.INLAND VALLEY HUMANE SOCIETYPOMONA CA909 623-9777VIDEO THREAD https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1839944282992583&set=a.1454924388161243.1073741829.100009310861488&type=3&theater

Publié par Lolys Menchaka sur mercredi 17 mai 2017