Kourtney Kardashian säväytti alastonkuvallaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiotähti ja liikenainen Kourtney Kardashian täytti hetki sitten 38 vuotta. Kolmen lapsen äiti juhlisti syntymäpäiväänsä tällöin julkaisemalla itsestään kuvan, jossa hän poseerasi alastomana. Kuva sai kaikkien leuat loksahtamaan auki, ja nyt kuva on saanut jatkoa toisesta alastonkuvasta.

Nyt Kourtney Kardashian juhlisti äitienpäivää esittelemällä omaa alastonta vartaloaan. Kolmen lapsen äiti kirjoitti kuvaan kuvatekstin: ”mother nature”, ja kaunotar tuntuukin olevan hyvin sinut tässä vartalossa, joka on onnistunut kestämään upeasti kolme raskauttakin.

Kardashianit-sarjassa on näytetty alastonkuvien valokuvaustuokio, josta käykin ilmi, että naisen kumpikin alastonkuva on saman kuvaussession saldoa. Kourtney Kardashianin nuoremmat sisarukset katselivat kateellisina vierestä rohkeaa isosiskoa, joka ei välittänyt yleisöstä kuvausten aikana.

mother nature

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on