Saksan viisuvoittaja Lena Meyer-Landrut yhä huippuseksikäs kaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2010 Euroviisut voittanut Saksan edustaja, 26-vuotias Lena Meyer-Landrut, on viettänyt jo vuosien ajan hiljaiseloa kansainvälisestä julkisuudesta. Voittonsa jälkeen hän aiheutti kohua, kun hänen 18-vuotiaana tekemänsä nakuvideo päätyi verkkoon.

Satellite-kappaleellaan viisuvoittoon yltänyt nuori kaunotar on nyt osallistunut viihdealan juhliin Cannesin elokuvajuhlilla. Lena kuvattiin eilen osallistumassa The Beguiled -elokuvan näytökseen, jonka punaiselle matolle hän asteli upeassa kullanhohtoisessa iltapuvussa.

Lena Meyer-Landrut päätyi Saksan viisukarsintoihin alunperin vahingossa surffailtuaan netissä ja ilmoittauduttuaan mukaan karsintoihin hetken mielijohteesta. Lena täytti viikkoa ennen Euroviisuja 19 vuotta. Kohuttuja nakukuvia ikuistettaessa hän oli vielä 17-vuotias.

Splash
Splash
Splash
Splash