Mies huomasi uutishelikopterin kuvaavan häntä – sitten alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut ihmiset ovat muita huomattavasti huomionhakuisempia, eivätkä todellakaan peittele sitä. Yhdysvaltojen Arizonassa asuva Bryan Amann vaikuttaa selkeästi kuuluvan tähän ihmisryhmään.

Scottsdalessa sijaitsevassa toimistossa työskentelevä Amann huomasi FOX 10 -kanavan uutishelikopterin tekevän ulkopuolella raporttia autokolarista. Hän päätti mennä parkkipaikalle varastaakseen uutiskuvaajien huomion.

Amann esitti parkkipaikalla tanssia helikopterin ikuistaessa tilannetta. Verkossa levinneellä videolla nähdään, kuinka mies vilkuilee välillä puhelimella pitääkseen huolen siitä että hän näkyy kuvassa.

Mies kertoi Fox 10 -uutiskanavalle aikovansa rekisteröidä scottsdaledancingman.com, eli scotssdalentanssivamies.com -verkko-osoitteen. Amannin huomionkipeys tuotti selkeästi tulosta, sillä hänen tanssiaan on katsottu kanavan Facebook-sivulla jo yli 2,6 miljoonaa kertaa.

 

Scottsdale Dancing Man

LOVE IT! Guy in a parking lot busts out his dance moves when he sees he's being streamed live from our news helicopter! 🕺😂(If you know who he is, we'd love to talk with him!)

Publié par FOX 10 Phoenix sur mercredi 17 mai 2017