Vi**n vahvasta kahvista tehtiin karkkia – sopii aamu-unisen suuhun

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme keväällä kahvista, jota myydään suositulla lahjatavarasivustolla. Kahvin nimi hivelee kaikkien aamu-unisten mieltä. Fucking Strong Coffee on brasilialaisista ja hondurasilaisista arabiankahvipavuista jauhettua tummaa juomaa. Nyt siitä on tehty fudgea.

Yhdysvalloissa syödään kermakaramellista valmistettua fudgea runsaasti. Nyt sitä on saatavilla myös kahvin makuisena – eikä minkä tahansa kahvin. Fucking Strong Coffee on Firebox-verkkokaupan tehtailema supertuote. Kahvi on jalostettu makeisen muotoon arkea piristämään.

Verkkokaupasta voi tilata pehmeää kahvitoffeeta 12 euron hintaan. Fudge on valmistettu vegetaristeille sopivista raaka-aineista, ja yhdessä paketissa on neljä toffeepalaa. Tuote on erinomainen lahjaidea aamu-unisille ihmisille.

Firebox