Ariana Grande palaa Manchesteriin – hyväntekeväisyyskonsertti iskun uhreille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Manchester Arenalla tehtiin äskettäin terrori-isku, jossa naulapommin selkäreppuunsa piilottanut terroristi surmasi 22 ihmistä ja haavoitti toista sataa ihmistä. Isku tehtiin lasten ja nuorten suosiman poptähti Ariana Granden konsertissa. Laulaja perui samalla loput Euroopan-kiertueestaan.

Nyt Grande on ilmoittanut palaavansa Manchesteriin. Välittömästi iskun jälkeen Manchesteristä kotiinsa Yhdysvaltoihin lentänyt poptähti kertoo julkaisemassaan viestissä, että hän haluaa järjestää kaupungissa konsertin, jonka tuotto ohjataan iskun uhrien perheille. Myös Take That -yhtye lahjoitti Liverpoolin konserttinsa tuotot iskun uhreille.

Ariana Granden julkaisema viesti oli monin tavoin tunteikas.

– Ei ole mitään mitä tahtoisin enempää kuin poistaa sen kivun, jota te tunnette. Olen ajatellut kuluneen viikon tauotta fanejani ja teitä kaikkia muita. Nyt me voimme valita kuinka annamme tämän vaikuttaa elämäämme tulevaisuudessa. Teen kaikkeni, jotta voisin auttaa teitä tavalla tai toisella, Ariana Grande kirjoitti.