Muistatko Las Vegas -sarjan kaunottaren? Molly Sims kuvattiin uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Molly Sims on amerikkalainen malli ja näyttelijä, joka on keskittynyt viime vuodet pääasiassa perhe-elämään kolmen pienen lapsen äitinä. Taannoin hän kertoi Allure-sivustolle, ettei häntä enää pienet juonteet ja rypyt huoleta, koska ne kuuluvat elämään.

Parhaillaan Sims lomailee aviomiehensä Scott Stuberin ja ystäviensä kanssa Meksikon Los Cabosissa, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa auringosta hotellin uima-altaalla. Reissulla Molly juhlii myös 44-vuotissynttäreitään

44-vuotias Molly Sims kertoi taannoin, että kauniimmat selfiet hän onnistuu nappaamaan itsestään silloin kun ei ajattele liikaa, vaan elää hetkessä. Hän ei enää keskity näyttämään kuvissa sitä miten kaunis hän on, vaan sitä mitä hänen elämässään sillä hetkellä tapahtuu. Naisen ohje hyvää kuvaa varten onkin, että kuvaaja yrittäisi taltioida hetken eikä yrittää tehdä hetkeä kuvaa varten.

Splash
Splash
Splash