Taidemuseon vieraat yllättyivät – Katy Perryn pää tarjottimella!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry herätti taannoin hämmennystä tuoreella Bon Appetit -videollaan. Nyt laulaja jatkaa ruokateeman parissa toimitaja Derek Blasbergin ja Vanity Fair -lehden kanssa tehdyn tempauksen merkeissä.

New Yorker Whitney Museum of American Art -museon vieraita pyydettiin taannoin osallistumaan Katheryn Hudson -nimisen taiteilijan videoinstallaation tekoon. Heidät ohjattiin pimeään huoneeseen, jossa oli pöytä täynnä erilaisia ruokatarvikkeita ja kuvulla peitetty tarjoiluastia.

Blasberg poisti tarjoiluastian kannen, jonka alta paljastui alkuun elottomalta vaikuttava Katy Perryn pää. Yhtäkkiä pää alkoi puhumaan, säikäyttäen huoneeseen saapuneet museokävijät.

– Tämä on ehkä 67. Oudoin teko mitä olen tehnyt, Katy toteaa videolla.

Katy Perry valmistautuu parhaillaan kesäkuussa ilmestyvän Witness-levynsä julkaisuun. Hänen ilmoitettiin taannoin olevan mukana myös American Idol -sarjan tulevan tuotantokauden uudessa tuomaristossa.