Suomen poliisi tutkii YouTube-supertähden hurjaa videota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme joulukuussa kuinka YouTuben maailmanlaajuinen supertähti Casey Neistat käväisi Suomessa Levillä kuvaamassa poikkeuksellisen vauhdikasta videota. Siinä Joulupukiksi pukeutunutta Neistatia lennätettiin nimittäin ilmassa UAV-kopterin voimin.

Videolla nähdään miten Neistat lentää Levillä muun muassa omakotitalon ja suositun Tuikku-rinneravintolan yläpuolella. Suomen viranomaiset eivät tainneet juuri nauraa videota katsellessaan, sillä Helsingin Sanomien mukaan Trafi on tekemässä poliisille tutkintapyynnön tapauksesta.

Trafin erityisasiantuntija Jorma Kivinen kertoi lehdelle, että kyseessä oli poikkeuksellisen villi tapaus ja vahvisti, että tapaukseen liittyy ulkomaisia ihmisiä. Lisäksi Kivinen väläytti mahdollisuutta pyytää tapauksen tutkinnassa myös virka-apua ulkomailta. Miljoonien katsojien seuraama Casey Neistat käväisi Suomessa viimeksi päivälleen kuukausi sitten, jolloin hän ylisti Suomea ja suomalaisia upealla videollaan.