Juna tuntikausia jumissa – pizzakuski pelasti nälkiintyneet matkustajat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuntikausia jumissa olevassa junassa odottelu on harvemmin mielekästä puuhaa. Vielä pahempaa siitä tekee se, jos junasta ei satu löytymään edes ravintolavaunua. New Yorkista Washington D.C.:hen matkalla ollut juna jäi taannoin jumiin kolmeksi tunniksi.

Koska junassa ei ollut ravintolavaunua, alkoi matkustajien nälkä ja kiukku nostaa päätään. Onneksi CA Wealth Management -varallisuudenhoitoyhtiön toinen perustaja Mitch Katz keksi ratkaisun ongelmaan. Katz tilasi jumissa olleeseen junaan pizzaa.

Twitterissä levinneellä vidella ja kuvassa nähdään, kuinka sankarillinen pizzakuski kiipeää mäkeä alas ja ojan yli toimittaakseen ruokaa nälkäisille matkustajille. Matkustajat kiittelivät ruokalähettiä Twitterissä hänen saavutuksestaan.

Junassa olleet äidit puolestaan juhlistivat äitienpäivää jakamalla pullollisen samppanjaa keskenään. Lopulta Amtrak-yhtiö lähetti toisen junan noutamaan jumiin jääneet matkustajat pois, ja he pääsivät jatkamaan määränpäähänsä.