Erikoinen hyvinvointilaitos – käärmeet hierovat masentuneita asiakkaita

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Brasilian Rio de Janeirossa asuu erikoista sielunhoitoa ja fyysistä hemmottelua tarjoava nainen. Sarah Zaad omistaa pytoneita ja boa-käärmeitä, joiden avulla hän tekee asiakkailleen ikimuistoisia hierontasessioita. Parhaimman hyödyn hänen mukaansa saavat masentuneet ihmiset.

Käärmeitä kotonaan kasvattava vaihtoehtohoitoja tarjoava Sarah Zaad on vakuuttunut siitä, että hänen matelijansa voivat välittää asiakkaille mystistä voimaa ja suurta rakkauden tunnetta. Tämä auttaa hänen mukaansa mielenterveysongelmista ja traumoista kärsiviä ihmisiä. Hänen mukaansa yksi kuristajakäärmeen suorittama hieronta vastaa kymmentä tavallista hierontasessiota tehokkuudellaan.

– Tämä tuntuu uskomattoman hyvältä, Thayna G. Romao Da Silva kertoo Barcroft TV:lle.