Kimi Räikkösen uskomaton kierros videolle – ennätysvauhtia Monacon katuradalla!

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa oli eilen aihetta juhlaan, kun Formula 1 -maailmanmestari Kimi Räikkönen nousi vuosien tauon jälkeen paalupaikalle, ja vieläpä hänelle perinteisesti vaikeana olleella Monacon katuradalla. Kaiken lisäksi Räikkönen teki legendaarisen radan kierrosennätyksen.

Räikkönen nousi paalupaikalle ennätysajalla 1.12,178, kun edellinen ennätys oli yli 1,3 sekuntia hitaampi. Nyt tuo Räikkösen unelmien kierros nähdään autoon asennetun kameran silmin, eli lähes samalla tavalla kuin Kimi itsekin sen näki. F1-organisaatio julkaisi videon YouTubessa.

Räikköksen lisäksi myös toinen suomalainen formulatähti Valtteri Bottas ajoi upeasti Monacossa, sillä hänen kakkossijansa oli hiuskarvan varassa. Nyt hän joutuu kuitenkin lähtemään kolmannesta lähtöruudusta. Monacon katuradalla on tunnetusti lähes mahdoton ohittaa, joten ennusmerkit suomalaismenestykselle sunnuntain kisassa ovat hyvät.