Kissa osaa avata ruokapurkin itse – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi aiemmin hauska video, jossa nähtiin miten koira avasi koiranruokapurkin, jonka piti nimenomaan estää koiran pääseminen omaan ruokaansa käsiksi. Nyt videolla nähdään kissa, joka on myös huomannut miten ruokapurkki avataan.

Videolla nähdään miten kärsivällisesti kissa jaksaa kierittää purkkia auki. Kissa on huomannut, että kantta täytyy ensin kierittää, minkä vuoksi se on alkanut kiertämään purkkia puskemalla sen kantta välillä kuonollaan ja välillä tassuillaan.

Kun kissa on kierittänyt purkin kantta parin kierroksen ajan kissa huomaa, että kansi on ylhäällä ja irrallaan. Tämän jälkeen kissa yksinkertaisesti nostaa muovisen astian punaisen kannen ja työntää sen maahan. Pitkä uurastus palkitaan kun kissa saa painaa päänsä suoraan herkkuastiaan niin syvälle kuin sen suinkin saa.