Koiralla halvat huvit – leikkii näkymättömän pallon kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit nauttivat suuresti siitä kun ne saavat viettää omistajiensa kanssa aikaa leikkien parissa. Monet koirat pitävät etenkin siitä kun ne saavat olla ulkona ja juosta vapaana esimerkiksi niille heitetyn pallon perässä. Nyt videolla nähdään koira, joka juoksee myös näkymättömän pallon perässä.

Koiran omistaja on kuvannut hauskan videon tilanteesta, jossa hän leikkii koiransa kanssa. Koira vaatii omistajaa heittämään palloa, jolloin mies tekee työtä käskettyä. Mies kuitenkin vain esittää heittävänsä palloa eikä hänen kädestään oikeasti irtoa ilmaan mitään.

Koira menee miehen halpaan kerta toisensa jälkeen ja juoksee innoissaan näkymättömän pallon perässä. Onneksi suloisen koiran kärsivällisyys tähän leikkiin kuitenkin lopulta palkitaan kun koiran omistaja päättää viimein heittää lemmikilleen oikean tennispallon noudettavaksi.