Mies antoi tyttöystävälle kaulakorun – vuoden päästä sisältä paljastui jymy-yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisnainen sai poikaystältään vuosipäivälahjaksi kaulakorun, josta paljastui myöhemmin vielä upeampi yllätys. Anna-niminen nainen kuljetti nimittäin tietämättään kihlasormusta yli vuoden korun sisällä.

Annan poikaystävä Terry oli antanut puisen korun tyttöystävälleen vuosipäivän kunniaksi. Nainen piti poikaystävältään saamaansa korua kaulassaan joka päivä. Puolitoista vuotta myöhemmin pariskunta vieraili Skotlannin Smoo-luolassa, jossa Terry pyysi Annaa antamaan hänelle korun kuvaa varten.

Yhtäkkiä Terry rikkoikin korun auki. Hän paljasti sen pitäneen sisällään sormuksen. Mies kosi Annaa, joka vastasi poikaystävänsä kysymykseen myöntävästi. Myöhemmin nainen tosin hieman moitti Terryä miehen monimutkaisesta suunnitelmasta.

– Sormus on ollut koko ajan korun sisällä? Olisin voinut hukata sen, v*tun idiootti!, Anna hämmästeli Terryn mukaan.