Nainen kokeili uudenlaista tatuoinninpoistoa – karmiva seuraus

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tatuoinnin poistaminen on hyvin kallis ja kivulias toimenpide, minkä vuoksi tatuoinnin ottamista kannattaisikin harkita pitkään ennen tatuointiajan sopimista. Nyt 21-vuotias opiskelija päätti poistattaa oman tatuointinsa uudella menetelmällä, mikä oli virhe.

Pasuda Reaw oli ottanut hänen rintakehäänsä ison tatuoinnin, jossa oli kolmen ruusun kukkalajitelma ja lehtiä. Nainen kuitenkin koki jonkin ajan kuluttua, että tatuointi vei häneltä työpaikalla uskottavuutta, minkä vuoksi hän päätti poistaa tatuoinnin. Nainen kokeili uutta Rejuvi-yrityksen tatuoinninpoistomenetelmää, joka poistikin musteen lisäksi koko ihon tatuoinnin alueelta.

Uudessa menetelmässä tatuoinnin aluetta ei hoideta laserilla vaan siihen pistetään tatuointilaitteella ainetta, joka tuo musteen ihon pintaan ja muuttaa sen ihosta pois kuorittavaan rupeen. Naisen iho lähti ruven mukana kuoriutumaan todella syvältä eikä hoito ollutkaan helpompi kuin laserhoito. Pasuda Reaw halusi julkaisemillaan kuvilla varoittaa myös muita kyseisestä tatuoinninpoistomenetelmästä ja sen vaaroista.

Now she wants to warn others not to try it. WARNING: GRAPHIC CONTENT.

Publié par Daily Mail sur lundi 15 mai 2017