Papparainen raivosi autoilijalle, mutta sitten karma astui peliin – videosta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tieraivoa on totuttu näkemään erityisesti autoilijoita ja pyöräilijöiltä, mutta toki myös jalankulkijat osaavat tarjota sitä oikean paikan tullen. Nyt verkossa nähdään hervoton video, jossa koiraa ulkoiluttanut papparainen suuttuu toden teolla risteykseen pysähtyneelle autoilijalle.

Raivokohtaus saa yllättävän käänteen, kun autoilijalle huutamiseen keskittynyt mies kävelee suoraan päin valotolppaa. Törmäyksen aiheuttama kipu saa miehen raivostumaan entistäkin enemmän. Auton kojelautakamera ikuisti tilanteen, ja video leviää parhaillaan verkossa kulovalkean tavoin. Onko vahingonilo siis paras ilo?

Joissain kommenteissa on kerrottu virheellisesti, että video olisi kuvattu Yhdysvalloissa. Staran tietojen mukaan se on kuitenkin kuvattu aiemmin tällä viikolla Yhdysvaltojen sijaan Australian Adelainessa Wyatt Streetin ja Flinders Streetin risteyksessä.

Angry pedestrian gets instant karma

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.