Rihannalla erikoinen asu – asteli näyttävässä denimissä kadulle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

29-vuotias poppari Rihanna on viime aikoina nähty myös televisiossa kun hän on näytellyt Bates Motel -draamasarjan uuden tuotantokauden jaksoissa. Viime aikoina laulajattarella on ollut melko klassinen tyyli, mutta nyt hän on päättänyt jälleen säväyttää vaatevalinnoillaan.

Rihanna oli melkoinen näky astellessaan New Yorkin kaduilla todella taiteellisessa ja näyttävässä asussa. Asu oli kokonaisuudessaan denimiä ja koostui isosta hameesta ja näyttävän suuresta takista, joka roikkui rennosti naisen yllä paljastaen kaunottaren paljaat olkapäät.

Rihannalla nähtiin myös uusi polkkamittainen hiustyyli, jossa hiukset oli jätetty rennoille laineille ja asetettu keskipääjakaukseen. Erikoinen ja taiteellinen asu kerää varmasti naiseen kaiken huomion missä tahansa laulaja kulkeekin eikä hän tule varmastikaan jäämään keneltäkään huomaamatta persoonallisessa tyylissään.

Splash
Splash
Splash