Teinitähti kopioi Kylie Jennerin tyylin – Kylie ärsyyntyi välittömästi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja liikenainen Kylie Jenner on tunnettu hänen todella näyttävästä tyylistään. Jenner on kuitenkin alkanut vähitellen huomaamaan, että fanien lisäksi myös toinen julkisuuden valokeilasta nauttiva näyttelijätär on alkanut kopioimaan hänen tyyliään.

Moderni perhe -televisiosarjasta tutuksi tullut Ariel Winter on alkanut vähitellen muistuttamaan 19-vuotiasta Kylie Jenneriä. Mediassa kaksikon yhdennäköisyys on tuotu esille jo monta kertaa, mutta Jenner ei ole koskaan kommentoinut asiaa itse. Nyt Hollywoodlife-sivusto on paljastanut, että Kylie Jenner on ärsyyntynyt siitä, että Winter tuntuu kopioivan häntä.

Kylie Jenneriä ärsyttää se, että Ariel Winter on alkanut kopioimaan hänen punaisen maton asujaan, meikkaustyyliään, hiusmalliaan ja Instagram-kuviaan. Winter on kuitenkin sanonut, että hän on täysin oma itsensä. Hänen tyylinsä ilmeisesti on vain sattumalta hyvin samankaltainen Kylie Jennerin kanssa.