Harry Styles vihdoin Carpool Karaokessa – ensimmäistä kertaa sooloartistina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harry Styles on 23-vuotias poptähti, joka nousi kuuluisuuteen yhtenä One Direction -poikabändin jäsenenä ja monien mielestä bändin karismaattisimpana laulajana. Nykyään pitkät hiuksensa lyhyeksi leikannut Styles tekee omaa soolotuotantoaan, ja häneltä julkaistiinkin juuri hänen esikoisalbuminsa, joka kantaa hänen omaa nimeään.

Nyt odotettu vieras pääsi viimein yksin juontaja ja televisioisäntä James Cordenin luotsaamaan Carpool Karaoke -nimiseen osioon, joka on osa The Late Late Show -keskusteluohjelmaa. Mies on aiemmin vieraillut osiossa One Directionin muiden jäsenten kanssa ja istui tällöin takapenkillä.

Harry Styles vaikutti olevan melko onnellinen päästessään yksin juontajan auton kyytiin. Myös Stylesin fanit ovat olleet ilmeisen tyytyväisiä tästä, koska videota on katseltu jo lähes 14 miljoonaa kertaa. Harry Styles esitteli uutta soolomateriaaliaan ja lauloi kappaleitaan James Cordenin kanssa hauskasti eläytyen.