Ikimuistoinen valokuva maalaishäistä – parittelevat lehmät taustalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hääkuvat ikuistetaan perinteisesti joko juhlapaikalla tai studiossa. Jenessa McKillen halusi valokuvaajan ottavan pairsta otoksen maalaishäihin sopivassa miljöössä ja tunnelmassa. Hän sai mitä halusi.

Brad ja Jenessa McKillens lähetti kuvan Ellen DeGeneresille Facebookissa. Syynä on avioparin taustalla näkyvät nautaeläimet, jotka ovat intoutuneet rakkauden täyteisen päivän kauneimpaan toimintaan. Jörnivät eläimet ovat tehneet pariskunnan hääkuvasta viraalihitin.

Pariskunta vihittiin Kanadan Ontariossa toukokuun 20. päivä. Maalaishäitä viettäneen pariskunnan yhteiskuva antoi humoristisen sinetin tärkeälle päivälle. McKillensit näyttävät kuvassa rakastuneilta, mutta niin näyttävät taustalla olevat sorkkaeläimetkin.

Hi Ellen! I thought you might like this "photo bomb" from our wedding this past weekend on May 20th 2017 in Ontario, Canada. It might be safe to say Love was in the air all around us!

Publié par Jenessa McKillen sur lundi 22 mai 2017