Jon Bovi teki yllätyskeikan – nousi valmistujaisjuhlien lavalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippuartistien ja -bändien keikkalipuista joutuu yleensä pulittamaan suuria summia. Toisinaan maailmanluokan tähdet haluavat tehdä hyväntekeväisyyttä ja esiintyä joko jonkinlaisen keräyksen tai yllätyksen nimissä. Nyt Bon Jovi on noussut erään valmistujaisjuhlan lavalle.

New Jerseyssä vietettiin äskettäin ikimuistoisia valmistujaisjuhlia. Fairleigh Dickinsonin yliopistossa hieraistiin silmiä, kun yhtäkkiä juhlalavalle nousi monen rakastama rokkiyhtye Bon Jovi. Valmistujaispäivä on varmasti yksi elämän kohokohdista, saati jos sitä tähdittää huippuartisti kappaleensa esittäen.

Bon Jovi on perustettu New Jerseyssä vuonna 1983. Yhtye vieraili Suomessa viimeksi vuonna 2013 Tampereella Ratinan stadionilla esiintyen. Yhtyeen keulahahmona laulaa Jon Bon Jovi, syntymänimeltään John Fracis Bongiovi.