Kim Kardashian suututti Kylien ja Tygan fanit: ”Olen onnellinen heidän erostaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian oli juontaja Andy Cohenin vieraana Watch What Happens Live -ohjelmassa. Kardashian joutui vastaamaan Cohenin kinkkisiin kysymyksiin Plead the Fifth -nimisessä osiossa, jossa nainen laitettiin piinapenkkiin.

Ennen piinapenkkiin joutumista Kardashian paljasti Daily Mail -lehden mukaan, että hän olisi halunnut, että Khloe ryhtyisi hänen kolmannen lapsen sijaissynnyttäjäksi. Kim ei kuitenkaan halunnut asettaa siskoaan vaikeaan asemaan, jolloin hänen äitinsä Kris ja isosisko Kourtney tarjoutuivat kantamaan hänen kolmannen lapsensa.

Piinapenkissä Kim Kardashian joutui myöntämään hänen olevan onnellinen siitä, että pikkusisko-Kylien ja Tygan suhde on ohi, koska siinä oli niin paljon draamaa. Andy Cohen kysyi naiselta myös sen, että millä todennäköisyydellä hän uskoo Krisin enää koskaan puhuvan Caitlyn Jennerin kanssa.

Kris Jenner ja Caitlyn Jenner eivät ole olleet puheväleissä sen jälkeen, kun Caitlyn julkaisi kirjan, jossa hän puhui negatiiviseen sävyyn entisestä puolisostaan. Kim vastasi juontajan vaikeaan kysymykseen ensin, että mahdollisuus keskustelun avaukselle on Krisin puolelta nolla. Sitten hän nosti prosentin yhteen ja vielä kahteen perustellen, että kaksi prosenttia tulevat yhteisistä lapsista Kyliesta ja Kendallista, jotka ovat ainoa syy minkä vuoksi Kris suostuisi puhumaan Caitlynille.