Saksalaismalli sykähdytti rannalla – silmiähivelevä bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen Metisha Schaefer on tullut tunnetuksi malliuransa lisäksi David McIntoshin tyttöystävänä ja WAGS Miami -realitysarjan tähtenä. Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu David löysi Metishan vierelleen erottuaan julkkiskaunotar Kelly Brookista pettämiskohun saattelemana.

Parhaillaan Metisha Schaefer on lomailemassa Miamissa, jossa hän nautiskeli aurinkoisesta rantapäivästä yhdessä ystäviensä kanssa. Julkkiskaunottaren oranssit bikini näkyivät kauas.

Viime vuosina Metisha Schaefer on saanut hyvin jalansijaa realityohjelmien lisäksi myös mallimarkkinoilla, mutta varsinainen kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Aika näyttää onko sellainen tulossa mahdollisesti vaikka jo tänä vuonna.

Splash
Splash
Splash
Splash