Rekkakuski yritti estää ohittamisensa – sitten selvisi miten rajusti hän mokasi

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisin jakamalla kojelautakameran videolla rekkakuski joutuu noloon tilanteeseen Iso-Britannian North Westissa. Rekka esti takana ajaneen auton ohitusyritykset, tajuamatta kyseessä olleen poliisiauto.

Videolla poliisit yrittävät ohittaa edessään ajavaa rekkaa pientareen kautta. Rekan kuljettaja pyrkii kuitenkin toistuvasti torppaamaan yritykset ohjaamalla omaa ajoneuvoaan kohti pientaretta. Lopulta poliisit laittavat autonsa vilkut päälle.

Vasta tässä vaiheessa rekkakuski tajuaa mistä on todella kyse, ja nöyrtyy antamaan takanaan ajavalle poliisiautolle tilaa ohittaa hänet. Kojelautakameran ikuistama video jaettiin North Westin liikennepoliisien Twitter-tilillä. Viranomaisten mukaan rekkakuskin itsepäisyys johti 773 euron sakkoihin.