Scott Disickillä menee lujaa – joka päivä eri nainen kainalossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Scott Disickin ja Kourtney Kardashianin yhdeksän vuotta kestänyt seurustelu päättyi vuonna 2015, kun railakkaasti juhlinut perheenisä yllätettiin puristelemassa ex-tyttöystävänsä takapuolta. Scott sai uuden tilaisuuden viime vuoden lopulla, mutta pilasi sen. Nyt miehellä menee lujaa.

Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelmasta myös suomalaisille tutuksi tullut raikulipoika Scott Disick on tyrmistynyt Kourtney Kardashianin ja hänen uuden poikaystävänsä Younes Bendjiman suhteesta. Scott Disick onkin nyt tehnyt kaikkensa saadakseen kolmen lapsensa äidin mustasukkaiseksi.

Scott Disick on nähty Cannesissa yhdessä näyttelijä Bella Thronen kanssa. Kun nainen lähti edustustehtäviin, otti Scott yhteyttä ex-tyttöystäväväänsä Chloe Bartoliin. Sen jälkeen hän muhinoi julkisesti Maggie Petrovan, tuntemattomaksi jääneen brunetten ja Sofia Richien kanssa. Scott Disickin ystävät ovat ilmaisseet huolensa räävitöntä elämää viettävän miehen takia, US Weekly uutisoi.

Kourtney Kardashian on jälleen kerran kieltänyt Scott Disickia näkemästä lapsiaan. Samanlainen kielto astui voimaan muutama vuosi sitten. Tällöin Scott sai lastensa tapaamisoikeuden takaisin, kun oli viettänyt kuukauden pituisen hoitojakson kuuluisassa Cliffside Malibu -vieroitushoitolassa.

New season

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on