YLE: Someraivo repesi laavulla asumisesta – saksalaisnainen poistui Suomesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna moni suomalainen ihasteli saksalaisnaisen päätöstä muuttaa kesäksi asumaan luonnon helmaan Sonkajärvellä sijaitsevalle laavulle. 23-vuotias Charlotte Arnswald asui yksityismetsässä sijaitsevalla laavulla metsänomistajan luvalla ja avustuksella, mutta se oli yllättäen monille suomalaisille liikaa.

Yleisradio uutisoi nyt, että Arnswald on poistunut Suomesta, kun hänelle selvisi mitä suomalaiset kirjoittelevat sosiaalisessa mediassa. Luonnon antimilla eläminen suomalaismetsässä sai aikaan odottamattoman someraivon, jossa jopa naisen laavu pyrittiin löytämään hänestä julkaistujen valokuvien perusteella.

Arnswald haluttiin paikallistaa, jotta hänet voitaisiin poistaa maasta. Lisäksi sadoissa kommenteissa häntä uhkailtiin jopa seksuaalisella väkivallalla. Saksalaisen käyttöön oman laavunsa antanut maanomistaja äimistelee tuntemuksiaan Yleisradion artikkelissa. Hän toteaa muun muassa surullinen ja suivaantunut suomalaisten käytöksestä.