Tiger Woods pidätetty rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sarjapettäjän maineen muutama vuosi sitten naisseikkailuillaan saanut golftähti Tiger Woods on taas joutunut ongelmiin. Tällä kertaa viranomaisten kanssa, sillä hänet pidätettiin varhain tänä aamuna Floridassa epäiltynä rattijuopumuksesta.

Woods pidätettiin kello 03.00 maissa aamuyöllä Jupiterin kaupungissa ja hänet pidätettiin. Kaupungin poliisilaitoksen tiedottaja Kristin Rightler on vahvistanut tiedot. Poliisi julkaisi yhdysvaltalaisen tavan mukaan myös pidätyskuvan.

Palm Beaching poliisin mukaan Woods vapautettiin muutama tunti pidätyksen jälkeen odottamaan oikeudenkäyntiä ilman takuita. Woodsin ura ammattigolfaajana on ollut viime vuosina alamäessä terveydellisten ongelmien vuoksi. Hänen selkänsä on leikattu useita kertoja.