Etikettikoulun suosio kasvaa – nykynuoret tarvitsevat tätä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni vanhemman sukupolven edustaja voi olla toisinaan sitä mieltä, että nuorilla ei ole enää nykyään käytöstapoja. Ilmeisesti tätä asiaa moni on kuitenkin nyt korjaamassa, koska nuorille aikuisille järjestettävä etikettikoulu on alkanut kasvattamaan suosiotaan.

BuzzFeed News -kanavan julkaisemalla videolla nähdään miten Tessa Donolli ja Meghan Allen käyvät katsomassa mistä etikettikoulussa on oikein kyse. Beaumont Etiquette -yrityksen perustaja Myka Meier opetti naisille useita käyttäytymissääntöjä erilaisia sosiaalisia tilanteita varten.

Donolli ja Allen oppivat kättelemään oikein ja juomaan hyvien tapojen mukaan teetä. He saivat neuvoja myös siihen miten virallisella illallisella tulee toimia. Edellä mainittujen etikettien lisäksi nuorille opetetaan myös sitä miten he pystyvät antamaan itsestään työpaikalla vahvan ja itsevarman kuvan, ja miten tietynlainen käytös lisää sitä, että heitä kohtaan ollaan työpaikalla tasa-arvoisia.