TOWIE-kurvitar paljasti bikinikuntonsa – ensiluokkainen näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävästä bikinivartalostaan tunnettu realitytähti Jasmin Walia esittelee usein treeniensä tuloksia sosiaalisessa mediassa. Tähtönen on julkaissut Instagramissa runsaasti kuviaan, mutta ajoittain hän päätyy myös paparazzikuviin.

Jasmin Walia on parhaillaan lomailemassa brittirealityjen tähtien vakiopaikassa, eli Espanjan Ibizalla. Siellä 27-vuotias kaunotar kuvattiin eilen ottamassa aurinkoa värikkäissä bikineissä, ja samalla hän esitteli upeaa bikinivartaloaan kuvaajille.

The Only Way Is Essex -brittisarjan tähti Jasmin Walia on tuttu näky Lontoon yöelämässä. Aiemmin rakkaudessa epäonnea kokenut Walia on hiljattain alkanut seurustella toisen brittiläisen tositv-tähden kanssa. Neitokainen pitää nykysin yhtä Ross Worswickin kanssa, joka on tunnettu muun muassa Suomen musiikkiteleviossa esitetystä sarjasta Ex On The Beach.

Splash
Splash
Splash