Koira herkutteli omistajien välipaloilla – rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit tekevät kotona välillä tuhojaan omistajan silmän välttäessä. Välillä huonekalujen ja tavaroiden järsimiset johtuvat turhautumisesta, ikävästä tai tylsistymisestä, mutta toisinaan tavarat vain joutuvat tielle kesken hurjien leikkien.

Verkossa on monia hauskoja tapauksia, kun syyllistä etsittäessä koirat paljastavat osallisuutensa sotkuun heti. Tällä kerralla videolla nähdään hupaisa tapaus, jossa omistajien myslipatukan hotkinut koira jää heti käytöksellään herkun syömisestä kiinni.

Syylliset koirat kääntävät häpeissään katseensa pois omistajasta, eivät tule kutsuttaessa luo, poistuvat vähitellen paikalta tai uikuttavat. Nyt videolla nähtävä Lady Belle -niminen koira toimi juuri näin kääntäessään katseensa miehestä pois kun mies kysyi koiralta, että oliko se syönyt myslipatukan heiltä piilossa.