Lewis Hamiltonilla supermallibileet huvijahdilla Monacossa – monen miehen päiväuni!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna autourheilun kuninkuusluokassa Formula 1 -sarjassa ajettiin legendaarinen Monacon osakilpailu, jonka puheenaiheeksi nousi Ferrarin toiminta Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin osalta. Lewis Hamiltonille viikonloppu meni erittäin heikosti, mutta vain ajamisen suhteen.

Viikonlopun näyttävimmät huvijahtibileet taisivat nimittäin mennä Hamiltonin piikkiin, sillä hänen käytössään olleelle luksusjahdille suuntasi melkoinen joukko supermalleja juhlimaan yhdessä formulamestarin kanssa.

Aluksella olivat muun muassa Bella Hadid, Barbara Palvin ja Winnie Harlow, jotka nähtiin juhlimassa kosteissa merkeissä aamun pikkutunneille saakka. Lewis Hamilton kävi välillä viilentymässä vesijettikierroksella. Hän suuntasi takaisin jahdille lähes välittömästi osakilpailun jälkeen. Supermalleista Hamiltonin seurassa viihtyi erityisesti Winnie Harlow.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash