Liziane haastaa jo Kim Kardashianin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin neitsyytensä kirurgisella operaatiolla palauttanut ja asian julkisesti kertonut kohukaunotar Liziane Gutierrez nousi kohun myötä pienimuotoiseksi julkkistähdeksi. Taannoin hän joutui ikävään tilanteeseen, kun hänet diskattiin Miss Peppu 2017 -kilpailusta peppuimplanttien takia.

Nyt Lizianen massiivinen takamus on päässyt oikeuksiinsa Miami Beachilla, jossa kurvitar päätti järjestää todellisen kurviesityksen, Gutierrezilla oli yllään melko niukat valkoiset uikkarit, jotka paljastivat enemmän kuin peittivät hänen peppuaan.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Liziane Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Taannoin Liziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash
Splash