Miehet pahoinpitelivät perheen lemmikkikanin kuoliaaksi Kangasalla – someraivo repesi heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa leviää parhaillaan järkyttävä päivitys, jossa kerrotaan kuvan kanssa kahden mieshenkilön pahoinpidelleen perheen kanin kuoliaaksi Kangasalan Suoramalla. Tatu Välimaa kirjoitti asiasta Facebookissa päivityksen, joka on saanut aikaan valtavasti huomiota.

– Viime yönä Suoramalla 2 miestä pahoinpidellyt perheemme kanin kuoliaaksi. Herätty aamuyöstä kauheeseen kanin huutoon ja kolinaan. Löydetty kani henkihievierissä makaamassa hiekkatiellä, päivityksessä Tatu Välimaa kirjoittaa päivityksessään.

– Kanin lähellä nähty 2 miestä jotka lähtivät samantien karkuun. Tuntomerkkejä ei henkilöistä saatu pahan näkyvyyden vuoksi. Kani ilmeisesti revitty väkisin häkistä ja hakattu ja potkittu henkihieveriin.

Välimaan mukaan eläinlääkäri joutui lopettamaan kanin sen saamiensa vammojen vuoksi. Staralle hän vahvisti, että tapauksesta on tehty rikosilmoitus.

Sosiaalisessa mediassa on ihan syystäkin toivottu, että tekijät jäisivät kiinni ja joutuisivat vastuuseen järkyttävästä teostaan. Yli tuhannen kommentin joukossa on runsaasti myös sellaisia, joissa tekijöille toivotaan sakkorangaistusta rajumpaa tuomiota.