Miranda Kerr naimisiin – viimein seksiä miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Miranda Kerr ja Snapchatin toimitusjohtaja Evan Spiegel ovat seurustelleet kaksi vuotta. Nyt 26-vuotias malli ja 34-vuotias miljardööri ovat menneet naimisiin pienessä ja intiimissä hääseremoniassa, joka järjestettiin Spiegelin kotona.

Miranda Kerr on aiemmin paljastanut, että hän ja Evan Spiegel eivät olleet harrastaneet seksiä, koska mies on vanhoillinen ja haluaa odottaa avioliittoon saakka. Nyt pariskunta on kuitenkin sanonut toisilleen tahdon, mikä viittaa siihen, että kaunottaren odotus seksin suhteen on viimein päättynyt.

Daily Mail -lehden mukaan häiden pienimuotoisuudesta huolimatta häitä varten vaaditut järjestelyt olivat mittavat. Miranda Kerr oli aiemmin naimisissa näyttelijä Orlando Bloomin kanssa, ja entisellä avioparilla on myös yksi yhteinen lapsi, kuusivuotias poika Flynn.

Päätoimittajan virheen vuoksi otsikossa viitattiin alunperin Mirandan olleen neitsyt. Niin ei tietenkään ollut. Pahoittelut.