One size fits all?! Jättipovi oli toista mieltä bikineistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa vaatteista voidaan suunnitella malliltaan ja materiaalivalinnaltaan niin, että yhden koon tulisi sopia kaikille vartalomalleille. Näin tehdään monesti asusteiden, hattujen, käsineiden ja tunikoiden kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että yleispätevä koko pitäisi lupaustaan ja sopisi oikeasti kaikille.

Nyt videolla nähdään miten neljä rohkeaa ja erikokoista naista sovittavat bikineitä ja uimapukua. Jokaiselle naiselle annetaan yksi ja sama koko heidän vartaloidensa kokoerosta huolimatta, koska asussa lukee, että yksi koko sopii kaikille. Naiset huomasivat nopeasti, että tuotelupaus ei tulisi pitämään paikkaansa.

Naiset kokeilivat bikineitä, jotka tuntuivat hyvin pieniltä ja tiukoilta jopa naiselle, joka oli neljästä kokelaasta pienikokoisin. Hyvin mielenkiintoinen näky bikinien yläosa oli varsinkin niillä naisilla, joiden rinnoista pienet kolmion malliset kangassuikaleet onnistuivat peittämään vain nännit. Musta uimapuku onnistui istumaan kuitenkin jokaisen naisen vartalolle ja sai kaikilta hyväksynnän.