Tao Wickrathilla riittää muotoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan nousee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, mutta yrittäjiä riittää rajattomasti. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath, joka on viihtynyt viime aikoina aurinkorannoilla.

Eilen Tao Wickrath kuvattiin kaimaklubinsa omalla TAO Beachilla. Hän lekotteli uima-altaalla mustissa bikineissä, jotka korostivat nopeasti maailmankuuluksi noussutta upeaa bikinivartaloa. Bikinien liian pieni yläosa aiheutti kurvittarelle ongelmia, sillä hänen täytyi asetella sitä useasti paikoilleen.

Viime viikolla Tao kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Meksikon Cabossa yhdessä ystävänsä Valeria Orsinin kanssa, mutta nyt Tao Wickrath on nauttinut olostaan yksin.

Splash
Splash
Splash
Splash