Valas puhalsi ilmaan sateenkaaren – satumainen näky!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaiken maailmassa jylläävän pahuuden keskellä on hyvä siirtää ajatukset hetkeksi kauniisiin asioihin. Mikäli ei ole mahdollista lähteä luonnon ääreen ottamaan hengähdystaukoa, voi mieltä rauhoittaa nettivideoita katsellen.

Muutama vuosi sitten nettiin julkaistu valasvideo on lähtenyt leviämään viraalina. Ihmiset ihastelevat taltioinnilla uivaa ryhävalasta nimeltään Wally. Kalifornian Newport Beachilla kuvatulla videolla Wally esittelee luonnon kauneimpia ihmeitä syöstessään vesihöyryä ilmaan.

Oikeassa kulmassa vesisumuun osuva aurinko tekee Wallyn touhuista suorastaan taianomaisen. Vesi muuttuu valon vaikutuksesta näyttäväksi sateenkaareksi, ja näyttää kuin ryhävalas olisi fantasiatarinoiden mystinen onnen lähettiläs. Maailma tarvitsee sateenkaaria pyrskäytteleviä valaita kipeästi.