Veli pelotteli siskoaan yli vuoden – nyt se koostettiin videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Säikäyttely ja pelästyttäminen on yksi huumorin hauskimmista muodoista. Monesti pelästyttelijä saa hauskimmat naurut toisen reaktiosta, mutta yleensä säikäytettykin lopulta nauraa toivuttuaan sydämentykytyksistään.

Nyt videolla nähdään hauska lähes kolmeminuuttinen montaasi, jossa päästään näkemään kootusti lukemattomia tilanteita, joissa veli on pelästyttänyt hänen siskonsa. Veli kertoo videon kuvauksessa, että hän on säikäytellyt siskoaan säännöllisesti jo yli vuoden ajan, minkä vuoksi videomateriaalia löytyykin jo melko runsaasti.

Videolla nähdään miten veli onnistuu päivästä toiseen säikäyttämään siskon mitä arkisemmissa tilanteissa. Veli ilmestyy seinän takaa, ryntää yllättäin siskon makuuhuoneeseen tai onnistuu pelästyttämään siskon jopa koulumatkallakin hyppäämällä nopeasti puskasta tytön eteen.