Huippumalli-Anja kuvattiin rannalla – näyttävä paluu julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalainen mallikaunotar Anja Rubik ei ole juuri viihdelehtien otsikoissa paistatellut, sillä neitokainen on tehnyt menestyksekästä uraansa matalalla profiililla. Viisi vuotta sitten hänet noteerattiin ympäri maailmaa rohkean asunsa ansiosta, mutta siihen julkisuus sitten jäikin.

Nyt Anja on tehnyt näyttävän paluun julkisuuden valokeilaan, kun hänet kuvattiin viettämässä aurinkolomaa Ranskan Antibesissä sijaitsevassa julkkisten suosimassa Hotel Du Cap Eden Roc -luksushotellissa. Siellä hän oli pukeutunut sinisiin uikkareihin.

33-vuotias Anja Rubik on puolalaissyntyinen huippumalli, joka asui lapsuutensa Kreikassa, Kadadassa ja Etelä-Afrikassa. Kansainvälinen kaunotar löydettiin malliksi hänen opiskellessaan Pariisissa. Rubik halusi kuitenkin käydä koulunsa loppuun ennen ryhtymistään täysipäiväiseksi malliksi. Hän on poseerannut lukemattomissa lehdissä ja esimerkiksi Hermesin, Diorin, Guccin, Chanelin ja Armanin mainoskampanjoissa.

Splash
Splash
Splash
Splash