Fidget Spinner niittää suosiota – lumoaa jopa lemmikit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lelumarkkinoille stressileluna mainostettu uutuustuote Fidget Spinner on saanut suurta suosiota maailmanlaajuisesti. Aikuisille tarkoitettu stressilelu on saanut pauloihinsa sekä aikuiset että perheen lapsetkin. Nyt videolla nähdään miten lelu lumoaa jopa perheen koiran.

Daily Mail -sivuston julkaisemalla Facebook-videolla nähdään miten koira on kiinnostunut maassa pyörivästä lelusta. Koira katselee lelun pyörimistä, yrittää haukkua sille ja saada myös itse sitä pyörimään maton päällä. Koiranomistajilla on ollut varmasti hauskaa seurata vierestä miten lemmikkikin koukuttuu kyseiseen leluun.

Näperrystä sormilleen kaipaaville ihmisille suunnattu Fidget Spinner -stressilelu pyörii peukalon ja etusormen välissä laakerin avulla. Fidget Spinner rauhoittaa pyörimisellään sekä aikuiset että lapset, ja on osoittautunut olevan yllättävän koukuttava kapistus.

Dog + fidget spinner = 😂 😂 😂 😂 😂

Publié par Daily Mail sur jeudi 25 mai 2017