Game of Thrones -traileri rikkoi ennätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n Game of Thrones -sarjan seitsemännen tuotantokauden traileri julkaistiin viime viikolla. Uusi kausi on selkeästi yksi vuoden odotetuimmista televisiotapauksista, sillä pelkkää traileria on katseltu ennätyksellisen monta kertaa.

Game of Thronesin uuden tuotantokauden traileri nousi eniten katselukertoja 24 ensimmäisen tunnin aikana keränneeksi televisiosarjan traileriksi. Deadline-sivuston mukaan sitä katsottiin yhteensä 61 miljoonaa kertaa muun muassa Youtubessa, Facebookissa ja Twitterissä.

Vastaavasti sarjan kuudennen tuotantokauden traileri keräsi yhteensä 63,5 miljoonaa katselukertaa siitä lähtien, kun se julkaistiin. HBO:n eniten katsellun verkkosisällön ennätystä pitelee kuitenkin Last Week Tonight with John Oliver -sarjan Donald Drumpf -sketsi.

Game of Thronesin 7. Kausi alkaa 16. heinäkuuta. Se tulee koostumaan seitsemästä jaksosta aikaisempien tuotantokausien 10 jakson sijaan.