Kaltoin kohdeltu koira sai ensikertaa hellyyttä – sydäntäsärkevä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan eläinsuojiin pelastetut koirat vat kokeneet hyvinkin karuja ja väkivaltaisia asioita niiden aiemmissa elinolosuhteissa ja perheissä. Nyt videolla nähdään sydäntäsärkevä tilanne, jossa pelastettua koiraa yritetään päästä silittämään sen jälkeen kun sen luottamus on voitettu.

Videolla nähdään koskettava tilanne, jossa eläinsuojaan tuotua koiraa yritetään päästä silittämään. Nainen on kuvannut videolle tilanteen, jossa hän on lähestynyt koiraa sen kopin kaltereiden toiselta puolelta varovasti. Koira on hermostunut, se lipoo huuliaan ja kääntää jatkuvasti päänsä naisesta pois takaseinää kohti.

Vähitellen koiran häntä alkaa kuitenkin hieman heilumaan innostuksesta, mutta se ei silti uskalla vielä tulla naisen käden ulottuville. Onneksi naisen kärsivällisyys lopulta palkitaan kun koira viimein päättää uskaltaa luottaa naiseen ja siirtyä lähemmäksi kaltereita, joiden kautta nainen ojentaa koiralle kätensä ja saa viimein koskettaa koiraa.