Poliisiraportti paljasti: Tiger Woods löydettiin nukkumassa autonsa ratista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin ammattigolfari Tiger Woodsin kärähtäneen rattijuopumuksesta aamuyöllä Jupiterin kaupungissa Floridassa. Eilen mies astui julkisuuteen mainetta puhdistaakseen, sillä hän väittää, että alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Nyt poliisiraportti on julkistettu.

Poliisiraportin mukaan poliisipartio löysin Woodsin nukkumasta luksusmersunsa ratista pidätyshetkellä. Auto oli pysähtyneenä, mutta moottori käynnissä ja toinen vilkku vilkkumassa. Golftähden puhe sammalsi vahvasti eikä hän tiennyt missä oli.

Välittömästi pidätyspaikalla tehdyt testit ajokunnon selvittämiseksi eivät onnistuneet häneltä lainkaan, sillä hän ei kyennyt koskemaan nenäänsä eikä seisomaan yhdellä jalalla. Woodsille on määrätty oikeudenkäynti asiassa heinäkuulle.

Tiger Woods vapautettiin muutama tunti pidätyksen jälkeen odottamaan oikeudenkäyntiä ilman takuita. Woodsin ura ammattigolfaajana on ollut viime vuosina alamäessä terveydellisten ongelmien vuoksi. Hänen selkänsä on leikattu useita kertoja.