Priyanka Chopra piinapenkissä – näin vastasi nopeaan kysymystulvaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen Priyanka Chopra on tehnyt tuloaan julkkismarkkinoille jo vuosien ajan, ja taannoinen Miss Maailma -tittelin voittaminen ei ainakaan hidastanut kaunottaren urakehitystä. Parhaillaan Priyanka nähdään tähdittämässä tuoretta Baywatch-elokuvaa, joka perustuu takavuosien hittisarjaan.

Nyt kaunotar pääsi Vogue-lehden kuukausittaiseen videosarjaan, jossa lehden haastattelija tapaa ja juttelee kaunottaren kanssa niitä näitä juuri Met Gala -tapahtuman jälkeen. Muutaman minuutin aikana mies kysyy yhteensä 73 kysymystä, joiden myötä ihmiset voivat oppia tuntemaan paremmin kyseisen tähden.

34-vuotias Priyanka Chopra kertoi, että hurjin asia mitä hän on tehnyt, oli laskuvarjohyppy. Nainen kertoi myös turhautumisensa siihen, että hänen nimensä lausutaan aina väärin. Chopra neuvoi haastattelun aikana miehiä yllättämään naiset oikealla ja jollakin hurjemmalla yllätyksellä kukkien ja suklaan sijaan.