Tao Wickrath loksautti leuat shoppaillessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan nousee vuosittain vain kourallinen uusia kaunottaria, mutta yrittäjiä riittää rajattomasti. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on ranskalainen mallikaunotar Tao Wickrath, joka on viihtynyt viime aikoina aurinkorannoilla.

Nyt Tao Wickrath on kuvattu hänen suunnattuaan Las Vegasissa shoppailemaan. Asun yläosa jäi kuitenkin mitä ilmeisimmin päälle uima-altaalta, sillä neitokaisen ylävartaloa peitti vain uikkarien yläosan kaltainen asu. Taon rinnat eivät peittyneet kovinkaan paljon.

Viime viikolla Tao kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Meksikon Cabossa yhdessä ystävänsä Valeria Orsinin kanssa, mutta nyt Tao Wickrath on nauttinut olostaan yksin.

Splash
Splash
Splash
Splash